Tästä verkkokauppaan >>>

Tietoa yrityksestä

AarreArkku on Kiiminkiin vuonna 2003 perustettu lahjatavara-, lelu-, askartelu-, koulu- ja toimistotarvikkeiden erikoismyymälä. Liike muutti Pudasjärvelle kesällä 2009 avarampiin tiloihin ja silloin oheen perustettiin myös nettikauppa.

Nettikauppa perustettiin nimelle AarreKauppa.Net ja aluksi tuotevalikoimaan kuului ainoastaan lasten, taaperoiden ja vauvojen suosituimmat lelut, vauvalahjat, toiminta-, lauta-, muisti- ja korttipelit niin lapsille kuin aikuisillekin sekä lasten askartelu ja puuhatuotteet sekä pehmolelut.

Tätä nykyään tuotevalikoima on laajentunut lähes vastaavanlaiseksi kuin kivijalkamyymälässä, joka sijaitsee Pudasjärven keskustassa, S-Marketin talossa (Kauppatie 8).

AarreKauppa.Netin laajasta tuotevalikoimasta löydät lelut, pelit sekä puuhat lapsille, askartelutarvikkeet aikuisille, nuorille ja lapsille, erilaista sisustus- ja hyvän olon tavaraa sekä paljon erilaisia lahjatavaroita. Meiltä löydät lahjat kaikille vauvasta vaariin, muksusta mummiin ja JOKAISIIN JUHLIIN!

Persoonallisia, hauskoja ja upeita lahjoja kaikenikäisille päivänsankareille! …myös häälahjat, kihlajaislahjat, nimipäivälahjat, kastelahjat, kummilahjat, nimiäislahjat, lahjat vastasyntyneelle, tupaantuliaiset, hupilahjat… PALJON KAIKKEA KIVAA JA ERILAISTA!

Kaikki tarpeellinen myös kouluun ja toimistoon! Arkeen ja juhlaan! Työhön ja vapaa-aikaan!

AarreKauppa.Nettiin tulee uutuuksia ihan jatkuvasti. Tuotevalikoima on laaja ja vaihteleva.

Kehitämme valikoimaamme jatkuvasti asiakkaidemme tarpeiden ja toivomusten mukaisesti.

Tervetuloa tutustumaan myös kivijalkamyymäläämme AarreArkkuun Pudasjärvelle! AarreArkusta saat AarreKauppa.Netin valikoiman lisäksi tuliaiset ja matkamuistot!

HYVÄN PALVELUN JA EDULLISTEN HINTOJEN AarreArkussa ON HELPPO ASIOIDA

...RAUHASSA MYÖS LASTEN KANSSA!

AarreArkku Ay
Y-1857460-0
Kauppatie 8 (S-Marketin talo)
93100 Pudasjärvi
p. 050 3868 660
aarrekaupanasiakaspalvelu@gmail.com

Tästä verkkokauppaan >>>